Извънкласни дейности

Искате ли Вашето дете да:

Приключва по-бързо с домашните?
Бъде по-концентрирано?
Запомня лесно? Бъде по-креативно?
Да смята бързо и вярно?

Ако отоворът е ДА, то тогава го запишете на МЕНТАЛНА АРИТМЕТИКА!

Какво е ментална аритметика?

Ментална аритметика е уникален метод за развиване и активиране на двете полукълба на мозъка при решаването на специфични задачи и на ежедневни ситуации. Така се подобряват способностите на децата по всеки учебен предмет. Те четат, пишат и преразказват по-бързо, по-вярно, по-изчерпателно и точно.

Как се смята?

Менталното смятане се извършва със специално сметало наречено Абак. Той се е използвал като инструмент за смятане в Китай и Япония от векове и благодарение на своята ефективност, надеждност и бързина е оцелял до нашето съвремие. Вярвате или не, пресмятането с абак е по-бързо отколкото с калкулатор и едновременно с това стимулира и активира мозъчната дейност и концентрацията по начин, за който обучението в училище само може да мечтае.

          Изобразително изкуство

Изобразителното изкуство е сред любимите дейност на децата от всяка възрастова група. Чрез него се развива въображението и чувството за красота на децата, като същевременно те изпитват радост и въодушевление от процеса на работа. 

Нашата талантлива художничка ще им помогне не само да се забавляват, а и да усвояват основните закони в изобразителното изкуство с различни материали и техники. Заниманията ще бъдат фокусирани върху жувописта и приложните изкуства.

             Курс по рисуване

Провежда веднъж седмично.

Продължителност 120 минути.

Цени:
35 лв за еднократно посещение.
120 лв за записване на месечен курс.


       ВРЕМЕННО НЕ СЕ ПРОВЕЖДА

          Изкуството "квилинг"